Skip to main content

Wellness

Wellness

Ontspanningsmassage

Door gebruik van rustige, zachte massage, oliën en warmte krijgt jou lichaam en mind een moment van rust. De massage concentreert zich op rug, schouders, nek en hoofd. Armen en benen worden ook hierin meegenomen. Door deze behandeling worden extra stofjes aangemaakt waardoor jij thuis de rustgevende slaap kan krijgen waar het lichaam om vraagt. Even geen hoofd vol gedachten en minder spanning in je lijf.

Bindweefselmassage

Bewegelijkheid en flexibiliteit worden verbeterd. Door de betere doorbloeding kan pijn en spanning in het lichaam verminderen. Deze massage voeg ik toe bij de behandeling van rug, nek en schouderklachten. Littekens worden soepeler. De huidconditie wordt beter.

Zwangerschapsmassage

Massage kan vanaf het 2de trimester. Het is een rustige ontspannende massage met warme olie. De massage zorgt ervoor dat:

  • meer ontspanning gaat voelen waardoor je beter gaat slapen
  • minder last heb van krampen, spierspanning rug en bekkenpijn.
  • het is een moment voor jullie tweeën. Door ontspanning ga je dieper ademen en gaat er meer zuurstofrijk bloed naar jou baby.
  • beter ontspanning tijdens de bevalling

Postnatale Massage kan vanaf 4 weken. Bij een keizersnede na 6 weken. Tijdens de bevalling heeft jou lichaam een topprestatie geleverd. Deze ontspannende massage zorgt voor een snellere herstel van het lichaam en mind.

Hotstone massage

Bij deze massage maak ik gebruik van warme basaltstenen. Ze worden op het lichaam geplaatst waar ze de warmte afgeven en je hiermee te masseren. Ideaal voor vermoeidheidsklachten en verbetering van de huid.  Ik voeg deze behandeling vaak toe bij rugklachten om spierspanning en pijn te verminderen. Ook bij fibromyalgie is het een positieve toevoeging.

Stoelmassage kankerpatiënten

Deze massage is voor ondersteuning van mensen die kanker hebben of hebben gehad. De behandeling is anders dan dat aan mensen zonder de ziekte wordt gegeven. De intake zal uitgebreider zijn dan normaal waardoor soms de massage, door vermoeidheid, niet op dezelfde dag plaats kan vinden. Samen bespreken wij wat jou wensen en mogelijkheden zijn. We gaan voor verbetering van de conditie, gemoedstoestand en slaap.